Halitaj: I keqi ka qenë gjithmonë provokatori!

I keqi ka qenë gjithmonë provokatori, kjo për arsye se në nderdijen e tij, provokatori veq e ka rezultatin që ja ushqen zjarrin përbrenda dhe e përmbush të qenit i tillë.

Neve si qytetarë të thjeshtë sna mbetet tjetër përpos të lutemi për të mirën e djemve e vajzave që i kemi aty ku i bëhet nder atdheut.

Nuk duhet të politizohen qëllimisht skenat që i njohim historikisht se si janë gatuar kundrejt shqiptarëve.

Sytrim Halitaj
25/09/21

https://www.facebook.com/102229377830416/posts/637801337606548/?d=n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *