I riu nga Mitrovica ndërron jetë në aksident në Gjermani

Një 23-vjeçar nga Mitrovica ka humbur jetën si pasojë e një aksidenti trag’jik në Gjermani.

Sipas mediave gjermane i riu mitrovicas kishte humbur kontrollin e makinës së tij për arsyje të panjohura dhe ishte përp’lasur në barrierën qendrore.

Sipas Shtabit të Policisë së Pfalzit, 23-vjeçari nga Regensburg kishte dalur nga korsia me makinën e tij për një arsye të pashpjegueshme, pastaj u fut përsëri në autoban dhe në fund u përplas.

Sipas policisë, ai nuk mbante rrip sigurimi. Ai u hodh nga makina dhe ndër.roi jetë në vendin e ngjarjes.

Mediat lokale kanë raportuar se rastin e kanë konfirmuar edhe familjarë të 23-vjeçarit në Mitrovicë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *