“Topi është shoku im më i mirë, nuk ndahem prej tij! Kur erdha menduan se do të isha si ato ish-lojtarë që u kthyhen te Milani dhe nuk lanë gjurmë por kisha në kokë misionin tim për të ringritur klubin kuqezi aty ku i takon”

“U bërtas shokëve, sepse duhet të rriten, duhet mentalitet edhe në stërvitje. Jo njëherë fort dhe pastaj butë. Sepse kjo pasqyrohet edhe në fushë. Ata e dinë se ju flas për mirë”

“Dua të ndihem i gjallë dhe ndaj nuk tërhiqem. Nuk ka ardhur momenti. Jam si ai fëmija që i jep karamelen për herë të parë. Futbolli është më shumë se pasion për mua”

ZLATAN IBRAHIMOVIC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *